Dag van de Deelnemingen 2019

Na een succesvolle eerste editie van de Dag van de Deelnemingen, nodigen wij u graag uit voor de tweede editie op donderdag 28 november bij The Hague Conference Centre New Babylon in Den Haag.

Tijdens deze middag bespreken wij het door Deloitte Financial Advisory, Pels Rijcken en Boston Consulting Group samengestelde Publieke Aandelen Monitor (PAM)-rapport. Het rapport wordt eind oktober gepubliceerd. De centrale vraag van dit rapport is “Investeren in de infrastructuur van de toekomst. Wie neemt de regie?”

U kunt zich hier aan- of af te melden voor de Dag van de Deelnemingen. Naast een inhoudelijk overzicht van de verschillende bevindingen, zal er een paneldiscussie plaatsvinden. Tijdens deze discussie zal met diverse stakeholders worden gesproken over de rol die publieke aandeelhouders én deelnemingen kunnen of moeten vervullen.

Het programma ziet
er als volgt uit:

14.30-15.00 uur Ontvangst
15.00-15.30 uur Toelichting op PAM-rapport
15.30-16.30 uur Paneldiscussie
16.30-17.00 uur Korte speeddate sessies
17.00-18.00 uur Borrel

Wij vernemen graag uiterlijk 14 november of u aanwezig kunt zijn via onderstaand formulier.

Aan-/afmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om u aan- of af te melden voor de Dag van de Deelnemingen.

In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over uw rechten en hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken. Onderaan elke mailing die u van de Publieke Aandelen Monitor ontvangt, kunt u altijd uw mailvoorkeuren wijzigen. U kunt uw toestemming dus altijd intrekken. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de Publieke Aandelen Monitor via contact@publiekeaandelenmonitor.nl.

Graag willen wij u er op wijzen dat deze editie van de Dag van de Deelnemingen bedoeld is voor mensen werkzaam bij ministeries, provincies, gemeenten of een van de deelnemingen. Eventuele aanmelders buiten deze doelgroep zullen dan ook geen definitieve bevestiging ontvangen.

Mochten er vragen zijn, dan horen wij dit graag via contact@publiekeaandelenmonitor.nl.

We kijken er naar uit u op 28 november te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Deloitte Financial Advisory | Pels Rijcken | Boston Consulting Group

Privacyverklaring Website